DjurfoderOnline.se är en jämförelsesida för djurfoder på nätet. Sidan startades 2014 efter att jag insett hur många nya aktörer som har tillkommit på denna marknad samt hur svårt det är att välja rätt leverantör av dessa varor. Då ens husdjur är något av det käraste man har så vill man alltid vara säker på att man köper rätt saker, men i den djungel av sidor som finns där ute så kan det vara svårt att göra rätt val. Därför startade jag en sida där jag försöker lista olika fördelar med de olika hemsidor som säljer djurfoder på nätet.

Syfte med DjurfoderOnline.se
Vår ambition är att försöka bistå kunder med viktig information kring de olika återförsäljare som finns på marknaden för att kunna hitta rätt leverantör av djurfoder, kattfoder, hundfoder och andra produkter för husdjur. Vi vill även tipsa om olika tillfälliga kampanjer, erbjudanden och liknande som erbjuds på olika sidor som säljer just djurfoder och leksaker för husdjur.

Notera även att DjurfoderOnline.se inte själva saluför dessa varor utan endast refererar till företag som i sin tur säljer dessa produkter. DjurfoderOnline.se agerar alltså mellanhand och vid produktspecifika frågor är det således företaget som ni väljer att lägga en order hos som ni skall kontakta.

Kontakt
Om ni av någon anledning vill komma i kontakt med mig som står bakom DjurfoderOnline.se kan ni göra det på denna sida: Kontakta oss.

Företagsinformation:
Johansson Sweden Consulting AB
Gårdby 301
113 46 FÄRJESTADEN
Org nr: 556856-6375